Bits & pieces

Am început să scriu această postare în timp ce o ascultam pe Gretchen Rubin live pe Facebook vorbind despre citate. Mi-a plăcut atât de mult tema că i-am trimis și eu una dintre preferatele mele („Be happy. It’s one way of being wise” – Colette) și femeia asta, pe care o admir și căreia i-am citit deja o carte, iar a doua e pe lista de TBR, mi-a zis numele și a citit citatul meu și a fost încântată de el. Mă bucură lucrurile astea mici și pentru că au fost multe în săptămânile care au trecut, m-am gândit să le împărtășesc cu voi.

Am început să citesc Stăpânul Inelelor. Yeap, that’s right! Mă pregătesc pentru iarnă căci atunci e timpul meu preferat să mă uit la film. N-am citit-o până acum, de fapt nici măcar n-am fost curioasă în legătură cu ea, dar ceva s-a schimbat și acum câteva săptămâni am dat comandă, a venit și m-am apucat. În momentul ăsta, sunt deja la pagina 200 din volumul 2, e diferită de film, evident, dar e ok.

Căpșuni. Muuuuuulte căpșuni. Cu frișcă de data asta și cu moț de ciocolată, mâncate într-o duminică spre brunch, leneșă și caldă.

Crumble cu căpșuni și ness cu lapte. Tot în zi de weekend, știu asta pentru că doar atunci îmi dau voie la ness. Da, a mirosit tare bine crumble-ul, dar parcă și mai bine a gustat.

Mi-a plăcut mult „avertismentul” ăsta de la intrarea în Simbio. Era o zi călduroasă care se asorta tare bine cu acele sweet nothings care așteptau să fie rostite.

Festinul de la același Simbio: sandviș vegan pentru mine, burger pentru Luc. Grădină faină, mâncare bună, lumină senzațională la orele prânzului. E de mers acolo!

O mâță uitându-se imperturbabil la încercările zadarnice ale lui Luc de a o dirija. Dar ea avea o treabă mult mai importantă de făcut, anume aceea de a fi magnifică și superbissimă. În plus, cred că-i era și lene să ia în seamă prea mult momelile numitului Luc.

Ghirlandă de trandafiri roșii pe fundal de casă interbelică. Miroseau de la 50 de pași și răspândeau în jur o atmosferă fantastică.

O păsăruică, cerul albastru și norii pufoși. Cu bonus de cireșe adolescente, pârguite, într-o „aproape seară” pe la Universitate.

2 Comentarii

 1. Eu am descoperit-o pe Gretchen recent si de atunci m-am lipit de ea. Am citit cu incantare Better than before si de atunci am inceput sa implementez niste schimbari. Plus ca imi place foarte mult personalitatea ei (usor) maniaca. 🙂
  Imi mai plac si fulgii de cereale de langa biscuitii tai, cred ca sunt Vita Line de la DM, nu? 🙂
  And finally – capsune. Fara frisca pentru mine, dar alaturi de iaurt grecesc si seminte de canepa intr-un smoothie pe post de mic-dejun.

  Fain postul tau, mi-a dat o stare de bine. 🙂

  1. De-abia aștept să citesc Better than before. M-a surprins plăcut The Happiness Project așa că sunt convinsă că și asta o să-mi placă.
   Fulgii sunt cu roșcove și i-am luat de la Mega, parcă. Mie îmi place să-i mănânc și așa, nu neapărat cu lapte.
   Sună bine combinația ta cu iaurt grecesc. Nici eu nu sunt cine știe ce înnebunită după frișcă, dar am zis să mă răsfăț cumva.
   Mersi mult de comentariu, Sînziana! ^_^

Lasă un răspuns