Smoothie cu lapte de cocos, coacăze roşii şi căpşuni

Ca de sfârşit de săptămână plină, ploioasă şi cu miros de liliac şi mărgăritar. Bun înainte de o sâmbătă cu chef de dormit, citit şi mâncat. (Oare se trezeşte cineva vreodată cu chef de făcut curat? Eu am, uneori, impulsuri să spăl vasele, dar doar pentru că asta e meditaţia mea în lumea pe care o trăiesc). Aşteptând o duminică cu club de carte (AICI mai multe detalii) şi o săptămână viitoare care are câteva surprize, dintre care una dintre ele e cu potenţial emoţional ridicat. O să mă mândresc cu ea la momentul potrivit.

 Smoothie cu lapte de cocos, coacaze rosii si capsuniPână atunci, însă, smoothie. Smoothie roz şi cremos, căruia Turmeric a simţit că trebuie să-i dea binecuvântarea lui. And then he did!

200 ml lapte de cocos se amestecă cu 100 grame de coacăze roşii, 5 căpşuni mari, 1 cutie de iaurt cremos mic şi 2 -3 linguri de miere. Se pun toate în blender, se blitzuieşte şi se toarnă în pahare. Se dă şi la frigider un pic, dar doar dacă e cald afară, şi se savurează lent.

Şi e bun!

3 Comentarii

    1. Eu așa mă uit la el, ca la un „he”. 😛 La origini cred că-l chema Marco, dar când l-am văzut, am știut că e un veritabil Turmeric.

Lasă un răspuns