[Concurs] Câştigă trei ceaiuri de la Sonnentor

Edit: Câştigător este comentariul cu nr. 9 care aparţine Ninei. Felicitări, Nina! 🙂



Sper c-aţi avut un weekend frumos şi plin de lucruri bune, că aţi descoperit locuri noi sau c-aţi stat în casă la răcoare, la un film sau cu o carte bună-n mâini şi c-aţi mâncat şi băut numai lucruri delicioase. 🙂

Ca să începem săptămâna în forţă, vă invit la concurs. Am pentru voi trei ceaiuri bio de la Sonnentor care de-abia aşteaptă să fie savurate alături de familie şi prieteni. Unul dintre ele este Raze de soare din România despre care am vorbit puţin în postarea aceasta. Celelalte două ceaiuri pe care le pun la bătaie sunt Surpriza de Paşti, un ceai de plante ce conţine verbină, frunze de zmeur, izmă bună, urzică, gălbenele, petale de floarea-soarelui etc şi Elixirul verii, un ceai verde cu aromă răcoritoare de lămâie.

Sonnentor ceai
Ce trebuie să faceţi ca să le primiţi? Ei bine, să răspundeţi la întrebarea următoare:
Ce mâncaţi de obicei alături de un ceai?
 
Încep eu: mmm, de obicei, ceva dulce. Azi, de exemplu, mi-am prăjit două felii de pâine cu seminte şi le-am uns cu unt (eu nu mă sfiesc prea mult când vine vorba de unt, pun zdravăn pe felia de pâine) şi cu miere. Îmi place cum se amestecă untul cu mierea, iar sunetul pâinii prăjite e unul dintre lucrurile mele preferate.
Concursul începe azi şi se termină pe 25 iunie, iar în ziua următoare, pe 26, anunţ câştigătorul. Premiul poate fi trimis doar pe teritoriul României, iar dacă sunteţi din Bucureşti ne întâlnim şi-l primiţi de la mine.
Mult succes tuturor!
🙂

25 Comentarii

  1. Recunosc ca beau ceaiuri mai mult cand afara e frig, chiar daca nu e neaparat bine…..dar as savura o cana de ceai alaturi de o felie proaspata de paine (de casa) cu unt si gem de capsuni 🙂

  2. De obicei, acompaniez ceaiurile in functie de anotimp! Cand e cald, mai rar si usor cu dulcele (dar daca se intampla sa am la indemana fursecuri cu unt…nu refuz), in schimb cuburi de gheata si feliute de lime/lamaie cat cuprinde. Cum se mai racoreste atmosfera (toamna-iarna) imi place sa le savurez alaturi de placinte cu fructe (cea de mar conducand clasamentul)!

    1. Îţi mulţumesc mult pentru comentariu, te înţeleg perfect cu placinta de mere. 🙂
      Am o rugăminte: îmi poţi lăsa, te rog, un nume ca să te anunţ în caz că vei câştiga pachetul de ceaiuri? Mersi mult.

  3. Orice anotimp ar fi, pentru mine e mereu momentul potrivit pentru ceai! 😀 Adesea il beau simplu, ii simt aroma lui si atat, insa recunosc, uneori nu ma dau inlaturi cand e vorba de o gustarica dulce pe langa: briose, fursecuri, biscuiti, chiar si o felie de prajitura..yummy! Uite, chiar acum, in timp ce-ti scriu, beau ceai rece cu lamaie si mananc raffaello de casa. 🙂
    Cat despre Sonnentor, nu stiam despre ei, ma bucur ca mai aflu noutati cu ajutorul tau. ^^

  4. De obicei aleg ceaiul in functie de ce mananc. Daca vreau sa ma simt ca la Paris aleg un croissant din foietaj, pufos si aromat cu unt sau ciocolata pe care il savurez langa un ceai negru Ceylon sau Oolong cu lapte.

  5. Hmmm.. imi imaginez o dupa-amiaza ploioasa si friguroasa. As savura ceaiul alaturi de o placinta de mere cu multa scortisoara. Dar cel mai adesea imi place sa il beau sambata dimineata la un brunch lenes, cu de toate – ou-ochi, paine buna cu unt, branzeturi si legume.

  6. Daca n-ar mai exista ceaiul, n-as mai fi nici eu. Imi place la nebunie ceaiul negru fiebinte-fierninte servit cu o felie de paine neagra unsa cu unt si obligatoriu o bucata de branza (telemea) cladita pe unt. Ceaiul verde e o descoperire mai recenta si prefer sa-l beau rece cu lamaie sau caldut, baut cu o bucata de paine cu unt si miere.

  7. Ceaiul verde este preferatul meu. Il savurez la birou calculand niste impozite si dobanzi. Se intrepatrund excelent! Hugs

  8. Ador ceaiul Earl Grey – călduț și cu o feliuță de lămâie – și lîngă el felii de pâine ușor prăjite unse cu unt, iar la alte ceaiuri, cel mai adesea am la îndemână chec/pandișpan cu cacao sau fructe.

  9. cel mai bun ceai este iarna deoarece intri in casa si iti faci un ceai fierbinte dupa o zi friguroasa. iti iei un scaun si te pui la gura sobei si te uiti cum arde focul. intr-o mana tii cana de ceai, iar in cealalta ai lingura cu gemul pe care l-ai pregatit vara pentru ierni friguroase.

  10. De obicei, aleg ceaiurile cu arome fructate precum cel de zmeura sau capsune, insa in ultima perioada preferatul meu este ceaiul care imbina armonios note de martipan si migdale. Il savurez seara pentru un moment de relaxare maxima, in compania unei carti, iar alaturi sta o prajitura pufoasa de casa. Saptamana aceasta a fost o banana bread parfumata si indulcita cu miere. In alte zile, aleg dulciuri mai simple pentru a-mi aminti de copilarie:chec cu cacao sau pandispan cu fructe.

Lasă un răspuns