Garlic cheese bread sticks

Azi a mers greu cu lucrul. Am stat mult, n-am procrastinat, sau poate că tot aia e atunci când faci cercetare şi pe drum dai de subiecte faine care te acaparează, dar te şi îndepărtează de la activitatea iniţială. Mă simt cumva plină de lucruri, mi s-a confirmat deja a nu ştiu câta oară cât de multe am de învăţat, dar pe mine nu mă sperie asta. E cel mai reconfortant lucru pe care pot să-l aflu despre mine. M-am înscris la un curs şi am impresia c-o să ies din zona de confort destul, că o să mă provoace să mă gândesc la lucruri în ‘nşpe mii de feluri şi că asta n-o să facă decât să mă îmbogăţească mental şi emoţional. Am proiecte pentru blog, pentru viaţa mea şi a noastră. Sunt plină de lucruri, ăsta e lucrul pe care-l simt acut în momentul ăsta, şi pe care sper să le las la lumină şi aer, să le pun în cuvinte cum pot eu mai bine, să dau ce-i mai bun din mine şi să fiu fericită c-am făcut asta.

 

Toată aglomerarea asta de fluturi şi gânduri n-are cum să nu-ţi facă foame aşa că iată ce-am pregătit:
 
O baghetă franţuzească tăiată pe lung. Amestecăm 100 grame unt şi 3 căţei de usturoi tocaţi mărunt. Le punem într-o crăticioară pe foc. Aşteptăm să se topească untul şi ungem feliile de baghetă cu amestecul ăsta.
Pe deasupra – bucăţi de mozzarella (eu am folosit cam 170 de grame în total). Presărate apoi cu nişte pătrunjel (cam o lingură).
Dat la cuptorul încins la 200 de grade timp de 10 minute.
Gata!
Bon app’! 🙂

2 Comentarii

 1. Foarte apetisant…

  Ce curs faci? Sau nu, poate sunt prea indiscretă.
  Reformulez. 🙂
  De când ai început cursul şi ce anume îţi place mult, determinându-te să povesteşti tot ce ai povestit?

  1. Mulţumesc, Carmen!

   De-abia am început un curs de redactori. Deocamdată doar anticipez că o să am multe de învăţat şi sper din toată inima să fie aşa. Am scris ce-am scris pentru că azi trec printr-un fel de nerăbdare şi preaplin sufletesc pe care nu l-am mai simţit de mult. 🙂

Lasă un răspuns