Concurs aniversar – 3 ani minunaţi de Mansarda cu bunătăţi (încheiat)

Edit: Vă mulţumesc mult tuturor pentru comentarii şi urări. Câştigător a ieşit comentariul nr. 22, cel postat de Laura Teodora. Felicitări, Laura! 🙂 Aştept din partea ta un mail ca să vedem cum ajunge Micul Prinţ la tine.

Oau, chiar sunt trei ani… Parcă mai ieri stăteam în apartamentul ăla friguros şi mă gândeam cum ar fi să pun mâna şi să mă apuc de scris pe un blog. Mai făcusem asta înainte şi mă mâncau buricele degetelor. Cum de-abia începusem să gătesc (da, am mâncat numai chestii cumpărate şi făcute de alţii până acum trei ani), am zis c-ar fi bine să mă şi “monitorizez” cumva. Aşa a apărut Mansarda mea. 🙂 Între timp am deschis-o şi altor tipuri de articole, despre alte subiecte în afară de cel culinar, dar, fie vorba-ntre noi, şi ele sunt tot bunătăţi.

Azi fac trei ani de blog şi treizeci şi trei de viaţă. Blogul a crescut frumos, iar eu continuu să mă descopăr şi să nu mă simt de câţi ani am. De fapt, I’m sliiiiiightly younger in my head. 😛
Azi am emoţii. Şi un zâmbet laaaarg pe faţă. Pentru toate lucrurile bune din viaţa mea şi pentru care sunt recunoscătoare, pentru oamenii care mă iubesc, pentru cărţi, pentru ceai şi pentru scris.
Azi e o zi excelentă pentru un CONCURS.

Împreună cu prietenii mei de la Books Express dau în dar o agendă Moleskine ediţie limitată Micul Prinţ 2015. Am avut şi eu una şi am fost îndrăgostită de ea. Nu numai că face referire la Micul Prinţ şi la lumea lui magică, dar grafica este extraordinară, iar detaliile o să vă surprindă. Nu am scos-o din ţipla în care a venit pentru că aş fi fost tentată să vă arăt tot. Cum mie îmi plac surprizele, m-am gândit că poate şi voi vreţi să descoperiţi singuri ce comori mai ascunde. Tot ce pot eu să vă spun e că are 400 de pagini pregătite să vă primească visele şi planurile.
Pentru a o câştiga, aş vrea să intraţi pe site-ul books-express şi să-mi spuneţi ce carte de dezvoltare personală sau psihologie v-ar plăcea să citiţi. Puteţi începe căutarea aici sau aici.  Aştept din partea voastră numele cărţii şi link-ul către ea. Sunt în căutare de inspiraţie în aceste domenii, aşa că mi-ar prinde bine nişte direcţii. De exemplu, mie mi-ar plăcea să citesc (şi o s-o fac curând) Creativity: The Psychology of Discovery and Invention (http://www.books-express.ro/book/9780062283252/Creativity-The-Psychology-of-Discovery-and-Invention,JMA.html).
Concursul se desfăşoară pe teritoriul României, începe azi şi se termină miercuri, pe 4 martie. Joia viitoare voi trage la sorţi câştigătorul şi voi trimite agenda către el.
May the odds be ever in your favour! 🙂

44 Comentarii

 1. Bunăăă și la mulți mulți ani!

  Mă bucur că am găsit una din cărțile mele preferate pe acel site. Este vorba despre The Organized Mind a lui Daniel J. Levitin. Este genul de carte care rămâne foarte mult timp cu tine, după ce o citești, te va ajuta să te organizezi foarte bine, este scrisă absolut minunat și explică foarte simpatic ce se întâmplă cu mintea umană în toată agitația asta cotidiană, cum ne afectează multitaskingul și o mulțiiiiime de alte lucruri interesante.
  M-aș bucura foarte foarte mult să o citești, sigur îți va plăcea. Eu o am deja în format electronic, dacă vrei îmi poți da adresa ta de mail sau ceva și îți trimit ( cadou de ziua ta 😀 ).
  Ah, era să uit linkul :http://www.books-express.ro/book/9780525954187/The-Organized-Mind,JMR.html#description
  Te pup tare și la mulți ani încă o dată!
  Alexandra

 2. La mulți ani, bunătate! :))
  Eu tocmai am terminat de citit această carte: http://www.books-express.ro/book/9786065885226/Cine-mi-a-luat-cascavalul-Editia-a-IV-a-revizuita,VSC.html
  Ți-o recomand, o recomand tuturor! Dr. Spencer Johnson este unul dintre cei mai respectați și iubiți autori de literatură motivațională din lume. “Cine mi-a luat Caşcavalul?” este o carte scrisă de el, cu o poveste simplă despre doi oameni şi două rozătoare ce stau într-un labirint şi caută constant Caşcavalul.
  "Cașcavalul" este o metaforă pentru tot ceea ce dorim să avem în viață, fie că e vorba de o slujbă, de o relație cu cineva, de bani, de o casă mare, de libertate, de sănătate, de recunoaștere din partea celorlalți, de pace spirituală sau de orice altceva. Deşi te-ai aştepta ca oamenii să fie mai inteligenţi, rozătoarele de fapt le dau mai multe lecţii de viaţă. Este o poveste din care fiecare învaţă ce are de învăţat. Simplă, amuzantă, dar cu un impact mare. 😉
  Și încă ceva… se numără printre primele zece cele mai citite cărți din lume. 😀

 3. Ioana, mulți ani de blog înainte și efectiv mulți ani frumoși! Păi dacă am intrat pe linkurile astea, m-am bucurat să găsesc o carte de tipul unui jurnal întins pe mai mulți ani. Am mai auzit de astfel de jurnale și ar fi absolut fascinant să pot să mă țin de așa ceva și să o am să o păstrez pentru întotdeauna de-acum înainte.

  Deci asta e alegerea mea: 🙂

  http://www.books-express.ro/book/9780307888570/The-Happiness-Project-One-Sentence-Journal-A-Five-Year-Record,VSP.html

Lasă un răspuns