Concurs de Crăciun

Edit: Câştigătoarele celor trei premii sunt:Pentru pachetul nr. 1 – Marana
Pentru pachetul nr. 2 – Carmen-Ana
Pentru pachetul nr. 3 – Claudia V.


(Carmen-Ana, aştept din partea ta o adresă de mail pentru a vedea cum ajunge premiul la tine 🙂 )Vă mulţumesc mult tuturora pentru cuvintele frumoase şi vă urez sărbători liniştite şi pline de iubire!Dragi omuleţi, bine aţi venit azi pe blogul meu! Sper să vă placă ce-am pregătit pentru voi pentru căăăăă… habemus c o n c u r s. Nu am niciun motiv mai bun decât venirea Crăciunului şi, pe lângă asta, am şi amânat destul de mult desfăşurarea lui. Am câteva lucruşoare de dat încă din aprilie-mai şi mi-ar fi părut rău să nu îl organizez până la sfârşitul anului acesta. Aşa că m-am mobilizat şi vin la voi cu trei pachete cu cadouri ce de-abia aşteaptă să fie câştigate şi folosite.
Fără prea mult tam-tam, vă prezint cele trei pachete:
Primul conţine un bol încăpător din lemn de acacia (bun pentru salate), un set de servire format din 4 bucăţi (foarte colorat, ideal pentru petreceri în aer liber) şi un set de două farfuriuţe pentru ouă fierte plus linguriţe.
Al doilea pachet are un recipient din lemn de acacia pentru servirea măslinelor, o cutie de ceai negru şi o presă pentru fondant ca să aveţi torturi frumos decorate.
Al treilea este format dintr-un cupcake stand din carton rezistent (după model, ideal pentru petreceri de copii) şi un dip bowl pentru bastonaşe de legume sau cartofi prăjiţi şi sosul aferent.

Ce trebuie să faceţi ca să le câştigaţi?
Ei bine, să răspundeţi la următoarele două întrebări şi să-mi lăsaţi un comentariu mai jos:
1. Ce articol/reţetă vă place cel mai mult din mansarda mea? Evident, mi-ar plăcea să-mi spuneţi şi de ce, ca să mă bucur de două ori 🙂
 
      şi
2. Care dintre obiectele pe care le ofer la acest concurs vă inspiră cel mai mult şi cum l-aţi folosi? (mie, de exemplu, îmi place mult bolul acela din lemn de acacia şi tare bine i-ar şade plin cu salată de cous-cous, legume şi halloumi)
Acestea sunt întrebările la care să răspundeţi, iar opţional, mă puteţi ajuta dând un share la această postare pe Facebook 🙂
Concursul durează o săptămână, adică până joia viitoare, pe 18 decembrie, iar premiile vor fi livrate prin curier doar pe teritoriul României. Dacă sunteţi din Bucureşti sau Ploieşti, ne întâlnim şi le primiţi din mâna mea. Nu uitaţi să lăsaţi o adresă de e-mail validă pentru a vă contacta în cazul în care câştigaţi unul din premii.

Mult succes! 🙂Edit: Concurs prelungit până marţi, 23 decembrie. 🙂

24 Comentarii

  1. 1. http://mansardacubunatati.blogspot.co.uk/2014/07/reine-de-saba.html – Reine de saba. Desi asta e doar varianta de rezerva ca nu mai tin minte exact reteta care mi-a placut cel mai mult.

    Bine, acum ca veni vorba, imi plac o multime de retete si de articole, dar Reine de saba ocupa un loc fruntas. Cel mai mult imi place cand reusesti sa imbini cele doua pasiuni ale tale (cuvintele si gatitul), cand totul devine o poveste, o aventura si folosesti cele mai nastrusnice cuvinte.

  2. 1. Greu de ales unul singur 😛 cel mai mult mi-au plăcut articolele cu Cheese party, mai ales ăsta: http://mansardacubunatati.blogspot.ro/2014/10/food-for-thought.html Pentru că pozele sunt calde, îmbietoare şi mi-au făcut maaare poftă. Şi pentru modul în care ţi-ai exprimat mood-ul în cuvinte 🙂
    2. Primul set îmi face cu ochiul cel mai tare, dintr-un motiv foarte simplu: iubesc salatele. Aş pune în el nişte salată de năut cu seminţe şi brânză de capră, alintate cu câteva picături de ulei auriu.

  3. Am mai multe reţete preferate din Mansardă, dar asta e cu siguranţă în top 5: http://mansardacubunatati.blogspot.ro/2012/07/brownie-cu-cirese-si-ciocolata.html
    Îmi place pentru că e zemoasă şi delicioasă şi gustoasă şi dă adicţie.
    Când mai faci? Cââând? Cââând?
    Cât despre obiecte… Well, e simplu. Îmi place bolul pentru că îmi plac chestiile din lemn. Şi îmi place şi recipientul pentru servirea măslinelor pentru simplul motiv că habar n-aveam că există aşa ceva. Şi pentru că e din lemn: ).

  4. 1. cam greu de ales doar o reteta, dar sa spunem :"frittata muffins". Asta pentru ca sunt la dieta si se cam potrivesc plus ca sunt super usor de facut. apoi ar fi tarta cu mere, etc..:)
    2. m-ar tenta primul cadou pentru ca sunt la dieta!!! si mananc oua saptamanal 🙂 plus ca in apartamentul meu nou, setul de servire s-ar potrivi perfect pentru cand o sa am o petrecere 🙂

  5. 1: http://mansardacubunatati.blogspot.ro/2013/11/soupe-loignon-supa-frantuzeasca-de-ceapa.html – evident, cuvintele is de prisos, dar o sa iti zic ca e cea mai faina ciorba pe care am avut placerea sa o degust (asta include si supa crema de fasole sau lobster, nu stiu care era de fapt), iar faptul ca e facuta de tine inmulteste cu 10 coeficientul de placere.
    2: mie imi place pachetul numarul 2 in special pentru dip bowl, pentru ca asa as manca cateodata niste chips-uri cu guacamole 🙂

  6. Pentru că eu sunt MARE fan năut, rețeta mea preferată este aceasta http://mansardacubunatati.blogspot.ro/2013/08/salata-de-sfarsit-de-vara-cu-naut.html Am încercat-o și acum mi-am adus aminte că aș mai putea-o face 😀
    Fiecare pachet mi se pare foarte fain, fiecare are ceva ce ma atrage: la primul bolul pentru salata, la al doilea cutia de ceai, iar la al treilea cupcake stand-ul acela cu navete spatiale (e genial, pentru marele meu Star Trek-ist din familie) 😛
    Super frumos concursul, ca blogul ce mai!? 😛

  7. Ioana, tu esti o inspiratie pentru mine si te citesc mereu cu drag. Apreciez recomandarile facute pentru locuri cu suflet, apreciez sufletul pe care il pui in cuvinte si in arta culinara, a ceaiului. Daca ar fi sa imi aleg o retete preferata, e destul de dificil, sincer. Nu am reusit inca sa testez o reteta expusa de tine, timpul nici nu imi permite perioada aceasta sa mai petrec prea mult timp in bucatarie (doar cand iau masa pregatita de mamita sau tatutu), dar bucatele tale arata apetisant. Ca sa fac totusi o alegere, iata, m-am orientat spre cheesecake-ul japonez ( http://mansardacubunatati.blogspot.ro/2012/12/cheesecake-japonez.html ) , pentru ca e japonez 😀 si pentru ca acum ceva timp cand ma documentam despre cultura nipona, in categoria gastronomiei – acest desert primea un mare nume. Trebuie neaparat sa il incerc si eu!
    Cand am vazut pachetelele pt. concurs, recunosc faptul ca ochii mi-au cazut fix pe bolul de lemn, ceva ce caut de muult timp! Totul a pornit de la o lectura – "Arta simplitatii" de Dominique Loreau din care, expunand si o parte din viata nipona traditionala, am aflat cum bolul de lemn era folosit in vremurile vechi de japonezi pentru mancarea de toate zilele. Un bol de lemn in care se regaseau orezul, cateva legume fierte si peste fript. Iata o masa satisfacatoare si sanatoasa! Scriitoarea amintita povestea cum a inceput si ea sa foloseasca acel tip de bol pentru a nu depasi necesarul de mancare de care avea nevoie. 3 boluri mici cu mancare/zi. Asa l-as vedea si eu ca intrebuintare. Sau cu fiertura de verdeturi, ori porridge-ul de la micul dejun. ^_^
    fallenindream@yahoo.com

  8. 1)http://mansardacubunatati.blogspot.ro/2014/09/muffins-cu-rozmarin-si-cheddar.html aceasta reteta imi place,imi plac mai multe dar asta mi-a atras atentia acum pentru ca sunt gustuase si usor de preparat.
    2)Primul set îmi place pentru bolul de salata imi plac salatele si le-as savura cu placere sin acest bol nici farfurioarele pentru oua nu mi-ar parea rau sa le am 🙂

  9. 🙂 Greu de ales o singura reteta. Gandul mi-a ramas totusi la supa ta frantuzeasca de ceapa. Inca nu am reusit sa o fac ca sa o si gust dar important e ca stiu unde sa gasesc reteta 🙂
    Ce premiul iar greu de zis…dar ma orientez la ultimul. Motivul: am depasit etapa "bebe" si ne pregatim pentru cea a petrecerilor pentru copii :)))) Asa ca nu ar strica un cupcake stand :))
    Insa oricare dintre cele trei premii ar fi sa castig pentru mine ar fi omare bucurie pentru ca ar veni de la tine 😉
    Si chiar daca e prea devreme iti urez deja… "Sarbatori fericite!" alaturi de cei dragi 🙂

  10. 1. http://mansardacubunatati.blogspot.ro/2014/10/supa-crema-de-dovleac.html
    De obicei mai mult citesc retetele, decat sa le incerc. Dar aceasta m-a inspirat. Cred ca in primul rand m-a atras poza. O portie de soare in farfurie. Si mi-a placut cum semintele, aranjate ingenios, s-au transformat pe loc in flori, care veneau sa inveseleasca supa/imaginea. Asa ca m-am mobilizat si am facut si eu o supa de dovleac, adaptand putin reteta, dupa inspiratie si ingrediente. O adevarata placere!

    2. Bolul parca ma atrage cel mai mult. In general imi place lemnul, este cald si cu personalitate. Faptul ca e lemn de acacia ma indeamna sa visez la taramuri indepartate si exotice. Dat fiind ca ar veni la pachet cu inca 2 obiecte, imi imaginez o zi in care toate 3 ar fi puse in valoare. O zi frumoasa, inceputa cu un mic dejun alaturi de cel drag. O masa cu cateva flori vesele, oua servite in simpaticele farfuriute, paine neagra, bacon si rosii cherry. Ziua continua cu un picnic plin de voie buna, alaturi de prieteni. Cand se face amiaza, ne delectam cu ‘finger food’, servit in setul colorat. Seara, la cina, suntem din nou in doi. In sfarsit, pot folosi si bolul preferat. I s-ar potrivi o mancare in ton cu zona de bastina. Sa zicem o salata marocana de rodie si legume la cuptor, savurata in timp ce sorbim un vin bun si fiecare cuvant pe care il zice celalalt.

  11. Imi plac foarte mult articolele tale cu nota personala dar si recomandarile de locuri de iesit in oras ( ce rau imi pare ca nu sunt si eu din Bucuresti. Am incercat multe retete de ale tale cel mai tare si mai tare mi-am incantat musafirii cu http://mansardacubunatati.blogspot.ro/2013/11/moelleux-au-chocolat.html
    Cum tocmai ce am spart un bol de sticla, tare mult mi-ar placea sa il inlocuiesc cu cel de lemn in care deja ma gandesc la o salata chiar cu cous cous, castraveti, naut si ton.

  12. Cheesecake-ul japonez ma atrage cel mai tare, pentru ca l-am facut si eu si pentru ca desi am locuit in Japonia, nu tin minte sa fi auzit acolo de varianta japoneza :)) Sau imi placea Key lime pie prea mult ca sa ma uit si la alte deserturi.

    Obiectul care ma inspira cel mai mult e cel pentru fondant, ma si vad lucrand cu el :))) Atata dureaza inspiratia, ca tot dupa bolul ala imi umbla si mie ochii 🙂 Sarbatori fericite!

  13. Imi place mult reteta de Banoffee Pie.

    Dintre premii, cel mai mult ma atrage pachetul nr.1, mai ales bolul; deja imi pot imagina multe salate delicioase (de ex., salata Caesar).

    Abia am descoperit blogul si imi place ce vad.

  14. Multumesc mult, Ioana! 🙂
    O placuta supriza acum, in Ajun de Craciun! 🙂
    Craciun fericit alaturi de cei dragi si un An Nou mai bun, cu vise implinite si cat mai multa inspiratie! 🙂

Lasă un răspuns