Food Bloggers Conference

Mi-a plăcut prima conferinţă a bloggerilor de food din România. N-aveam aşteptări de niciun fel, dar eram curioasă să-i ascult pe câţiva dintre vorbitori, şi unii nu m-au dezamăgit deloc, ba din contră. Un lucru fain a fost şi că au ţinut cu dinţii de program, au început şi-au terminat la timp şi numai organizatorul e “de vină” pentru asta. Kudos Evensys! Am cunoscut o mână de omuleţi pe care-i ştiam doar de pe Facebook, am revăzut alţii, a fost o întâlnire mişto, caldă, plină de energie bună. Prezentările au fost relaxate, dar şi profesioniste şi bine intenţionate, s-a vorbit la obiect şi foarte puţin pe lângă. Am reţinut 3 idei mari şi late:

  • Ideea unui tur culinar, apărută în primul panel, care a pus în mişcare rotiţe şi obrazu-mi s-a arcuit într-un zâmbet. Ar suna bine, nu?
  • Din cel de-al doilea panel, frazele Larisei Petrini cum că “vizibilitatea contează mai mult decât abilitatea”, un fel de pumnal în spate, dar la care trebuie să reflectăm, şi cea cu “unicitatea, ce oferim unic publicului nostru”. De aici, firul gândirii m-a dus în mod natural către ideea că trebuie să identificăm o nevoie, în primul rând a noastră, şi apoi să ne apucăm de treabă.
  • În ultima parte a conferinţei au vorbit nişte omuleţe frumoase şi mie tare mi-a plăcut de ele… De toate, dar poate puţiiiiin mai mult de Anca. 🙂 Ascultându-le, singurul lucru ce-mi alerga prin cap era acela că Nu există reţetă (haha, pun intended) pentru succes.

 

Altfel, între prezentări, am şi ciugulit ceva (v-am spus cât de mult îmi place Lidl?), după cum se poate observa şi în pozele de mai jos:

 

 

 

 

 

După conferinţă, ne-am zdruncinat simţurile la restaurantul Divan din Floreasca. Disclaimer: fotografiile sunt întunecate şi mişcate din cauza atmosferei intime din restaurant, în NICIUN CAZ a Aperol-ului. Am zis!

 

 

Ospăţul a fost curat pantagruelic, începând cu meze-le şi până la desert. Am leşinat de plăcere când papilele mele s-au înfrăţit cu acea pastă de ardei picantă-picantă sau când am luat cunoştinţă de salata cu mentă şi rodii. Selecţia de deserturi a adunat şi ea linguriţele în jurul farfuriei, dar până să mă dezmeticesc, toate se evaporaseră ca prin farmec.
Ne-ai adunat frumos, Food Bloggers Conference! Venim şi la anu’!

2 Comentarii

    1. :)))) Aperol Spritz e un cocktail-aperitiv care se bea mai ales vara, dar cum pentru mine vara a trecut si n-am baut, am decis sa ma dau in stamba. Nu stiu sa-ti zic cu ce seamana. E si putin amarui, dar si dulce. Deci, bun!

Lasă un răspuns