5 lucruri pentru care sunt recunoscǎtoare azi

 

 • Iarba ce se coseşte în momentul ǎsta sub fereastra mea şi mirosul ei.                                                                               Bonus: şi teii au înnebunit, i-aţi simţit?
 • Cǎ pot sǎ citesc tot felul de cuvinte… potrivite. De bǎut, beau vinul nealterat de apǎ. Nu din snobism, doar din plǎcere :).

 

 • Copiii de pescǎruş ce se fac mari pe blocul de vizavi. Pescǎruşa-mamǎ a aterizat acolo acum mai bine de o lunǎ şi stǎ tot timpul cu puii ei. Din pǎcate, cǎpşoarele lor se aratǎ foarte rar, dar când îi vǎd rǎsǎrind mǎ umplu de drag. 
 • Primul rosé al sezonului alǎturi de 2 prieteni dragi şi un viitor omuleţ.
 • Când descopǎr cǎrţi pe care mi-ar plǎcea sǎ le citesc. Cum vǎ sunǎ A Natural History of the Senses, De toate din vechiul Bucureşti, Casele vieţilor noastre sau The Love Affairs of a  Bibliomaniac? Ultima poate fi gǎsitǎ aici.                                                                               

Pe voi ce vǎ bucurǎ azi?

 

2 Comentarii

 1. Mai, om frumos,
  Ma bucura atat de mult scrisul tau, incat citesc si recitesc articolele de pe aici, de ajung sa le tin minte pe de rost. Imi place tare mult cum privesti viata si cum ne-o povestesti apoi si noua..
  Ce m-a bucurat azi? Hmm… Linistea diminetii, caci am reusit sa ma trezesc mai devreme ca de obicei, fiind mai productiva ca-n alte zile. Apoi plimbarea cu bicicleta de la ora 10, facuta pana la un magazin, sa cumpar cele trebuincioase pentru o prajitura dedicata omului ce va ajunge maine. Pasarile din gradina, care mi-au tinut de urat, in timp ce citeam din ultimul volum din Mizerabilii. Supa picanta de rosii, pe care-am facut-o-n dupa-amiaza asta, pentru ca a fost pe placul tuturor (fara sa mai spuna nimeni ca nu are sare, ca trebuia mai cremoasa, etc.. ):P

  1. Of, of, Raluca, balsam pentru suflet sunt cuvintele tale. Iti multumesc si iti intorc complimentul din toata inima 🙂
   Cat despre bucurii, zic ca trebuie sa ne educam "radarul" in ceea ce le priveste, avem nevoie de tot binele si frumosul din lume.
   Ce fain e sa astepti pe cineva! 🙂 Mai ales cu prajitura. Sa ai zile seninesibune!

Lasă un răspuns