Sandviş cu avocado şi feta

De douǎ  sǎptǎmâni mi-am adus sandwich-maker-ul de la Ploieşti şi numai sandvişuri aş mânca mereu. Şi având în vedere cǎ îmi plac numai şi numai cu toast alb, ǎsta nu e, evident, cel mai fain lucru pentru silueta mea. Noroc cu zilele (a se citi ziua :)))) ) din sǎptǎmânǎ pe care o duc cu chiu cu vai fǎrǎ pâine pentru cǎ, îmi vine sǎ cred sau nu, chiar mǎ simt excelent când nu am parte de cocǎ. Dar azi nu e clar una din zilele alea, aşa cǎ mi-am mai fǎcut un sandviş.

Am avut un avocado în punga de hârtie pentru cǎ atunci când l-am cumpǎrat era tare ca piatra şi azi l-am verificat şi era numai bun de folosit. Aşa cǎ l-am curǎţat, l-am tǎiat în felii, am pus deoparte 4 din ele, iar pe celelalte le-am pasat cu furculiţa şi le-am amestecat cu puţinǎ ceapǎ roşie şi 3 cǎţei de usturoi, toate tǎiate mǎrunt.

Am adǎugat 2 linguriţe de iaurt grecesc, am stropit totul cu zeamǎ de lǎmâie, am turnat seminţe de ceapǎ neagrǎ cu simţ de rǎspundere pentru cǎ nimic nu e la fel de bun fǎrǎ ele, sare şi piper, am amestecat şi am început sǎ asamblez sandvişul.

 

Am luat o felie şi am uns-o cu pasta de avocado, am aşezat o felie de mozzarella, peste ea am pus nişte rondele de mǎsline, puţinǎ feta mǎrunţitǎ cu furculiţa şi una din feliile de avocado puse deoparte. Am pus deasupra cealaltǎ felie de pâine şi am pus sandvişul în sandwich-maker şi l-am lǎsat acolo pânǎ s-a stins unul din becurile roşii :))), cam un minut, bǎnuiesc. Am procedat la fel şi cu restul de ingrediente şi pâine. A fost excelent, mi-a plǎcut la nebunie.

Ȋn altǎ ordine de idei, viaţa asta e uneori urâtǎ şi tristǎ şi suntem datori sǎ avem grijǎ de sufletele noastre spunând oamenilor dragi cǎ-i iubim. Pentru cǎ în sufletul meu sunt o optimistǎ incurabilǎ, din genul celor cu floricele pe câmpii :), o sǎ mǎ opresc aici cu asta.

Mai zic şi cǎ am descoperit o ceainǎrie simpaticǎ foc, La un ceai, într-o zonǎ fainǎ, la parcul Cazzavillan, şi unde au un desert decadent de-a dreptul, o prǎjiturǎ ciocolatoasǎ şi delicioasǎ, din care se pot înfrupta fǎrǎ grijǎ douǎ persoane. Buuun!

Bon app’!

 

5 Comentarii

  1. Yummy, mi-ai facut o pofta 🙂

    Btw, unde ai gasit Avocado? Eu am reusit sa cumpar pana acum o singura data de la Auchan, dar nu ajung prea des tocmai in Militari..

  2. @Dana: Si noua ne place mult avocado, cand e copt bine e divin! Sandvisul a fost bun, n-are cum sa nu fie daca pui in el ce-ti place mai mult 🙂
    @surori dragute: Pups si de la mine!
    @Mama calatoare: heheeeee! De la Mega e asta, se gaseste mai in toate din cate stiu eu.

Lasă un răspuns